Playstation 3'e ilgi artıyor


Interpret adlı araştırma şirketinin yaptığı araştırmaya göre, PS3'ün popülerliği zirvede. Konsolların açıklanan fiyatlarından satın almaya niyeti olan kişi sayısı:

PS 3: 8.9 milyon
Wii: 5.7 milyon
Xbox 360: 800 bin

Bana göre ise, sadece 2000 kişi üzerinde, online olarak yapılmış bir anket çalışmasının, ABD'deki tüm konsol kullanıcılarına orantılanması (15.4 milyon kişi) hiç de sağlıklı değil. PS3'e ilgi elbette artacaktır (Amerika'da çıkışına 1 aydan az kalmışken nasıl bir reklam kampanyası yürüttüklerini Allah bilir). Ama bu kadar orantısız olmayacağı kesin.

Yorumlar

Rattlehead dedi ki…
Aslen PS3'nin yenilikleri çok alışılagelmişin dışında değil.Yani teknolojik olarak yenilenmek çok abartılacak birşey değil.Ama Wii öyle mi?Resmen yeni oyun deneyimi yaşatmaya yönelik.Zaten Nintendo bu konuda,bana göre tam puanı hakeden tek konsol firması.Ama (sinan abinin söylediğin gibi)böyle bir oranlamayı kime yutturmayı düşünüyorlarsa...Zaten Xbox 360'ın,çıkmış olması sebebi ile bu oranlamada düşük oy alması normal fakat grafik dışında yenilik getirmeyen PS'yi,ne akla hizmet Wii'dan daha yüksek oranlayabiliyorlar orasıda kafa karıştırıyor.Artık o 2000 kişi kimse helâl olsun...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

388@0

12'den 20. Güne Zıplayış