HİARRRGH!


Uzun zamandır blog'a yazmıyorum. Yazan yerlerim dergiye çalışıyor çünkü. 10 gündür, aralıksız. Biraz istim atayım diye buraya geldim. İyi mi ettim? Evet, evet iyi ettim! Kırdım çünkü kafayı, kırdım ama değdi. Bir dergi yaptık ki, mmh, barnaklarınızı yiyeceksiniz. Alın işte size, Level'ın sitesinden koymadan 2 gün önce kapağı da koyayım şuraya. Oooh!
Bitiyor mu dergi bu gece? Hayır, daha dümbük Tuğbek'in donanımı var. Yani bu gece de sabahlıycaz. Yarın akşama kalabilir dergi, korkuyorum. Uyumak, film falan izlemek, masada yemek yemek istiyorum. Medeniyetin balından kaymağından yemek istiyorum. YİM olsam da ben de insanım, ühühüh!
Hadi aslanım, hadi Sinanım, yörü. Yatmıycaz kalkıcaz, yatmıycaz kalkıcaz biticek...
Gaydırı guppak cemileee!

Notingen: Densizin birisi benim Level forum şifremi bulmuş her nasılsa, Cumartesi-Pazar günleri atılan hiçbir Blaxis nick'li mesaj bana ait değildir.

Yorumlar

EsteticA dedi ki…
oh oh.. şimdiden kolay gelsin.

bugün tuğbek abinin de neden sürekli "anlamadım ben" tarzı cevaplar verdiği belli oldu şimdi. (eheh)

forumla ilgili olarak da, sisl'a bu mesajları sileyim mi diye bir mesaj attığımda "sil abi" (aynen böyle.) diye bir cevap aldım. temelli kıllandım. garip bir haftasonu geçirdim lamer arkadaşlar sayesinde.

omfg diyebiliyorum sadece şu dakikada. ha bir de, "karı kız soymalı ayıpçı oyun" arayan lamer arkadaşa da selam ediyorum buradan. pls. tşk. bye.
Blaxis dedi ki…
Amiga zamanından beri severim şu "lamer" lafını... Acaba cafelere doluşup "ÖÜARAAAAGH" nidalarıyla oyun oynayan insanlara da lamer mi denir diye bir tartışma konusu çıkartmak istiyorum durduk yere.
Ahmet Kamil Keleş dedi ki…
Kolay gelsin Sinan Abi...
(Vay canına, haftasonu neler olmuş 0_o O mesajları gerçekten merak ettim.)
Yahuda dedi ki…
Kolay gelsin hepinize. Ayrıca geçmiş olsun.
Komplo Teorisi yapasım geldi, aha da yapıyorum:
Uykusuz geceler - Fight Club - çift kişilik - diğer Blaxis.

Aç olduğumda hep böyle saçmalarım işte ben.
Adsız dedi ki…
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki…
"Yenilendik" evet yanlış görmüyorum değil mi !?! :)

efenim kolay gelsin diyelim ilk olarak sonra buraya böyle Lara hanım efendiyi koymuşsunuz iyi olmuş, en son koyduğunuz resim bir hayli etkilemişti beni :p

@Sakkol;
efem alltaki link'e bakarsınız bir ara(katamari damacy)
http://www.craftster.org/forum/index.php?topic=70397
Adsız dedi ki…
Herşey güzel de, Level'a Lara kapağı bu saatten sonra yakışmaz ki yahu :)

Hatta ne dicem, gelecek aya, cd/dvd'ye taa fi tarihinde çektiğiniz film trailerınızı koyun da hatırlasın sevgili okurlar ne kadar Lara sevdiğinizi :D (hani Cem Şancı'nın fln da olduğu :) )
Ragnor dedi ki…
Hadi geyiğin dibini vuralım.
Zaten Cem Şancının ayrılmasında Lara'nın parmağı olduğu söylenir hep :).

Bu arada 32.gün yalan oldu, çıkmadan sinan abi?
Brane dedi ki…
kafayı kırdığınız bu dönem için geçmiş olsun diyorum cümleten ama değmiş (deymiş miydi?) doğrusu... hakikatten "dadından yinmez" olmuş dergi. uzun süredir en zevkle okuduğum LEVEL oldu bu mart saysı...

hem zaten kafalar kırılsa ne olacak ki? biz BtG ahalisi olarak kafasız, beyinsiz de yaşanabildiğini zaten ispatlamıştık :) yavaş yavaş sözümüze geleceksi sinan abi :D

Viva La Résistance! :P
Adsız dedi ki…
"Abi Vosviddin.com açtım, istersen bi` bak." dediğimde Sinan'dan gelen "Sen benim siteme bir defa da olsa girip baktın mı? Baktıysan yorum yazdın mı? Ben de senin sitene girmiyorum ve senden nefret ediyorum." cevabıyla yıkıldım ve kendimi affettirmek için geç de olsa siteye girdim. Bundan sonra ofis yetmediği için, bir de buradan Sinan'ın "gizsiz" hayatını takip edeceğim. "Gizsiz", çünkü dergide devamlı birlikteyiz! Bir de sitede mi çekeceğim onu? Evet ya!

Buradan Level dergisinde YİM'lik görevini sürdürmekte olan Sinan Akkol'a -geç de olsa- "Hayırlı olsun." diyor, tırnağı kapatmadan önce noktayı koyuyor ve vicdani görevimi başarıyla tamamlamış olmanın vermiş olduğu gururla (gururgurur efektiyle) aranızdan ayrılıyorum. Saygılar.
Adsız dedi ki…
yorum yapçam ,yorum yapçam şeklindeki nidalarımla heveslenerek yazıyorum Sinan'ın köşesine.Şeker insan ya!Bu Blog'u yerim ben...Öhm fazla mı abarttım.Ama tatlıyı görünce gözüm döner.Hmm evet ya benim böğürtlenli jelibon'a saldırmam lazım.eveeett.(kusura bakmayın kafam dağınık şu günlerde bazı şeyler yüzünden)
Yim'ci olaraktan Sinan bey ve arkadaşlarını sevdiğimi bir kez daha belirterek kendinize iyi bakın diyorum...
Adsız dedi ki…
bu arada keedii ben: )bakın onu bile yanlış yaptım bu kafayla...
acare84 dedi ki…
Super bir dergiydi.Biraz gec oldu ama soyleyim dedim.Bu arada giderek Level eski gunlerine donuyor.Bu sayidan itibaren dergiyi yeniden zevkle okumaya basladim.Hep boyle devam:)
Adsız dedi ki…
Sinan abi ben senin hayranınım!!!Bi selam vereyim dedim.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

12'den 20. Güne Zıplayış

388@0