Yorum yazarsanız klavyenize ne olur?

Ey ruh! Eğer geldiysen iki kalem yorum yaz (comment). Kendi kendime mi konuşuyorum diye merak ediyorum!

Yorumlar

Yahuda dedi ki…
Hmm:) Merak etme ey ademoğlu.
Yahuda dedi ki…
Valla yazıyorum, shift tuşu takılı kalıyor arada bir. İlginç.
Adsız dedi ki…
Ruhlar aleminden sevgilerle...Bu arada blog vatana millete hayırlı olsun.
Ragnor dedi ki…
Klavyem kopabilir :).
Şaka bir yana daha dün iki tane yorum yazdım ama blog ayarlarınızdan bütün yorumların önce sizin tarafınızdan onaylanması lazım görülebilmesi için. Ve sizin hesabınıza gidiyor bu yorumlar. Ama dün attığım yorumlar sizin mail adresinize gidememiş ve benim mail'ime gönderilemeyen email diye geri dönmüş. Bugün aynı adrese ekte o iki yorumun html dosyası ile beraber tekrar yollayacağım. Sizede tavsiyem şu onay olayını kaldırmanız. Blogger'de fazla spam yorum gelmiyor. En azından bana ayda yılda bir geliyor o kadar.
Adsız dedi ki…
MSN Spaces sayfamı açtığımda aynı şeyleri hissetmiştim. Sonradan farkettim ki, okuyorlar ama cevap yazmıyorlar. Ben de kapattım sonunda.

Okur-yazar değil, sadece okur bir milletiz anlaşılan.
Adsız dedi ki…
hehe tamam yorum yazarız(2. cogul kişi kullandım ama baskaları yorum yazmassa ben sorumlu degilim) bundan sonrakilere ^-^
benim aklıma gelmişti ama kimse yazmamıs diye bişe yazamadım (türkçe meali : tırstım)
Adsız dedi ki…
Hocam sitenin ana sayfasına koymuşsunuz..takip etmeye çalışacağım blog'unu...hayırlı yazılar :))

GuaRDiaN_FoR_ToDZa
Adsız dedi ki…
Blog haberini sitenin anasayfasında değil de forumda verseydin su gibi ziyaretçi akardı buraya, yorumlar dolup taşardı. Çünkü herkes doğrudan foruma giriyor, anasayfaya uğrayan yok pek. Neyse, güle güle doldur blogunu Sinan Abi.
Adsız dedi ki…
Sinan abi yorum yazıyoruzda yayınlanmıyor blog'ta,heralde ayarlardan bir şey oldu bir önce ki yazına attığım yorum mail adresime geri gönderildi bende şaşırdım.Settings'ten Comment ayarlarına bak derim ben (:
Adsız dedi ki…
Yorum yazarsak klavyemizeeee... bi şey olmaz hatta iyi olur , olur da ne yazalım şahsen ben biraz daha açılmanı bekliyecektim eğer bu son mesajı yazmasaydın.Bunları "Adam bi şeyler yazmış , bize taş atmış , ayıp olmasın biz de bi şeyler yazalım" diye yazmıyorum.Demek istediğim merak etme yalnız değilsin hepimiz burdayız ama ortaya çıkmamaız biraz zaman alabilir.Bu arada şu ana kadar oldukça iyi gidiyosun bunu da söyliyim dedim.
Adsız dedi ki…
hah tamamdır. Sinan abi düzeltmiş artık yorum yazabiliyoruz (:
Blaxis dedi ki…
Of! Kusura bakmayın, ayarları kurcalarken gmail adresimi yanlış girmişim. Eşşekim ben! :)
Adsız dedi ki…
Selam sana ey kudretli şahsiyet! Selam ey " hayattayken tanışmak istediğim insanlar " listesinde üst sıralara konuşlanan kişilik!

Lövel okurken oyun zevklerimizin (ayrıntılarına kadar) büyük oranda benzeştiğini farkettiğimde fevkalade bir sempati oluşmuştu bende sana karşı. Senin yazdığın incelemeleri en sona bırakıyor, tadını çıkara çıkara, sindire sindire okuyordum. Ne güzel günlerdi onlar. Ve fakat son iki senedir ne lövel okuyabiliyor ne de doğru düzgün oyun oynayabiliyorum. Neden olarak çalışma hayatına müdahil olmam gösterilebilsede ben bunu yeni oyunlardan eski günlerdeki gibi zevk alamamak şeklinde yorumlamayı uygun buluyorum. Yanlış anlaşılmasın hiç oyun oynamıyor değilim. Eski oyunları hala oynamaktayım. Yenilerden sadece NFS Most Wanted.

Neyse, blog'unu takip edecek bir adet okurun daha oldu. Sağlıcakla kal...
Blaxis dedi ki…
Blog'umu takip ederken zorlanabilirsin. Bir web, HTML, net kültürü vs. cahili olarak tonlarca hata yapabilirim. Bir de dergiden eve gelince bu saatlerde çayımı içmiş, kafam dinlenmiş olarak yazıyorum ama yorgun olduğumdan birçok hataya gebe oluyorum. Sürç'i lisan ettiğimde affola?
Adsız dedi ki…
Takip etmekten zevk alacağım, umarım çok fazla yığılma olmaz da yorum eklemeye devam ederim.

Herkes için güzel bir mola durağı olacak gibi burası.
CTRL+D'lendiniz sayın Blx :)
Sevgiler
Adsız dedi ki…
Hmm hayırlı olsun sayın Blaxis kişisi blogunuz.. Ailecek severek takip etmekteyiz. Yalnız forumun aranan yüzlerinden biri oldunuz bunu da belirtmeden geçmeyeyim.. Neyse iyi blog bloglar size..

Merq-T
Adsız dedi ki…
yazdıktan sonra bişey olup olmadığı anlaşılır. kelime oyunu var sanki.
Ahmet Kamil Keleş dedi ki…
Blog sayfan hayırlı olsun Sinan Abi :) Sık sık takip edeceğiz blog sayfanı.


Senin blog sayfanı gördükten sonra uzun süre önce bıraktığım kendi blog sayfamı hatırlayıp tekrar bir şeyler yazmaya başladım...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

388@0

12'den 20. Güne Zıplayış