Güzel bir haftaya... (1)

* Yeni sayıyı bitirdik! Ve yeni matbaamıza gönderdik. Yiiihaaaa!

* Tokyo Game Show 06 ezdi geçti bu yıl. Ama onca oyunun arasında yine MGS 4 bizi bitirdi. (AMAN DİYEYİM, SPOILER GELİYOR!) Kojima, Kojima, zihnimizle oynama... Kimdi o MGS videosunun sonundaki adam? Solid mi? Yeni bir klon mu? Hmmpf?

* Tüm TGS karmaşasında Kojima'nın önemli bir açıklaması göz ardı edildi: MGS4'te gerçek insanların da rol alacağını açıkladı üstad. TGS?de Japon oyuncu Yumi Kikuchi'nin (resmi sağda) gerçeğine birebir benzer şekilde oyuna nasıl eklendiğini gösterdi... Bu kadın kim? Ondan sonra kimleri ekleyeceksin? Sen yine neler karıştırıyorsun Kojimaaa?!!

* TGS'den hemen sonra başlayan Microsoft'un X06 organizasyonu da büyük sürprizler doğrudu. her şeyden önce, Age of Empires'ın yapımcısı Ensemble?dan Halo Wars geliyor! Halo ülkemizde olmasa da, XBox olan ülkelerde çok sevilen bir oyun ve Master Chief de en sevilen on oyun karakteri arasına girer. Herhalde MC'i sevenler, Halo Wars videosunun sonunu görünce düşüp bayılmışlardır.

* X06'in en büyük ikinci sürprizi ise, City of Heroes ve Villains'ın yapımcısı Cryptic'in, Marvel Online Universe'i açıklaması oldu. Yüzlerce Marvel kahramanı ve kötü adamının kapıştığı bu devasa online'ın çok, ama çok sıkı olması gerekiyor. Tüm çizgi roman severlerin gözü üstünde olacak çünkü. (İki yıl önce Marvel, City of Heroes?da kendi kahramanlarına benzer karakterler olduğu için Cryptic'i dava etmiş ve kaybetmişti. Şimdi beraber oyun yapıyorlar. Buna "bükemediğin eli öpeceksin" denmez de ne denir?)

Yorumlar

Adsız dedi ki…
X06'in diğer bir güzelliği de Alan Wake'ti bence. Intel'in yeni (nesil?) işlemcileriyle gerçek zamanlı olarak test edilmesi (ki grafik ve fizik modellemelerinin oldukça başarılı oluduğu kanaatindeyim) oldukça güzel bir hadiseydi (: Heyecanla bekliyorum ben :q

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

388@0

12'den 20. Güne Zıplayış