Yağmur

İki gündür durmaksızın yağan destek mailleriniz için teşekkür ediyorum. Umuyorum, yeni dergi kararı hepimiz için hayırlı olur. Bizim için serbestçe çalışabileceğimiz yeni bir ortam, sizin için okumaya değer güzel bir dergi olur...

Şirket içinde veda turlarına bugün başladım ve hemen herkesten aldığım güzel tepkiler beni çok daha fazla motive etti. Umarım Allah yüzümüzü kara çıkartmaz...

Yorumlar

Unknown dedi ki…
Hadi hayırlısı. Bu arada yeni derginin ismini çok merak ediyorum umarım yaratıcı bir isim koyarsınız:)
Smaerdyad dedi ki…
yağmuru ben de fark ettim.
simon dedi ki…
Sinan Abi Allah yüzünüzü kara çıkarmayacak eminim.D zaten Türkiye'nin her yerine yayıldı,medyayı ülkeyi tam anlamıyla ele geçirdi...Kaçış yok bunlardan derken,sizin bu hareketiniz gerçekten beni umutlandırdı.Senin,Tuğbek Abi'nin ve Serpil Abla'nın yaptıklarını bu gün yıllardan beri saygın gazeteciler olarak bizlere lanse edilen,kimi zamanında gerçekten saygın gazeteciler olan niceleri yapamadı.
Çok yerinde bir iş yapmışsınız.Level'ı 9 yıldan beri takip ediyorum demiştim bi önceki başlığa attığım mesajda 22 yaşındayım şu anda ve bu sene üniversiteden mezun olucam hayırlısıyla,ama ben benim yetişmemde,bilgilerimi geliştirmemde,olaylara bakış açımın oluşmasında,zaman zaman espirilerimde çok büyük olmasada (yanlış anlamayın bunu:)) bi payı olan abilerimi,ve serpil ablamı doğru tanımışım.Ben sizin yerinizde olsaydım bende kendi oluşumumu başlatmayı denerdim.
Bizim kuşaktan hala büyük bir level okuyucu kitlesi var.Ancak bu okuyucu kitlesi level'ı sadece level olduğu için okumuyor.Level sadece bi oyun dergisi değil,şayet oyun incelemesi okuyacak olsak sizinde bildiğiniz gibi bunu yapan bir çok site var ona bakar,oyunları alır,oynardık.Level aslında bi sanki ayda bir toplanan büyük bi aile gibiydi.Sizler bizim için şölenler hazırlardınız.Yeni derginizde-daha doğrusu dergimizde de bunu yapacaksınız ,buna inanıyorum,ve emin olun bunu için dua ediyorum.
Az önce kız arkdaşımla msn'de konuşurken tesadüfen rastaldığım ayrılık haberiniz sonucunda msn'den apar topar çıktım,kızda şaşırdı:)sanırım level'ı okumayanlar,en azından ben ve benim gibi binlercesi gibi dergiye ,daha doğrusu dergiyi bizlere hazırlyan sizlere olan bağlılığı anlayamzlar ,hatta onlara komik bile gelebilir.Zamanında Berker Abi'nin-Maddog'un dediği gibi canları cehenneme:)
Sinan Abiciğim her şey çok güzel olacak.Emin olun rahat olun.Galiba size level forumlarda saygısızlık yapılmış,varsın olsun.Boş verin,sizler okuycularınızın kalplerindesiniz.
Tek korkum var açıcaksı acaba "sayın!" D derginizin dağıtımını engelletecek çalışmalar yapabilir mi.Şayet bunu yapacak olursa dergini basıldığı yerden dahi dergiyi almaya ben ve bi çok insan hazırdır.En azından İstanbul'da oturanlar.
Son söz olarak şunu diyeceğim,belki ilk aylarda dergi istediğniz gibi olmaz,mükemmeli yakalamak isterken biraz daha zayıf gibi görünebilir,ama unutmayın bizler amatör ruhunuzu seviyoruz.Bizler sizin içtenliğinizi seviyoruz.Plaza kuşlarının soğuk yazılarını değil:)
He bi de yeni dergide birde gorcan abininki gibi bir müzik köşeside olsun(yeni dergiyle ilgili isteklere hemen başladım kusuruma bakmazsınız umarım:))Ama sadece metal değil,indie,alternative,trip hop,rock v.s de içinde bulunursa iyi olur:))
Şimdilik bu kadar bi şekilde Berker Abiyi'de ikna edebilirsniz çok güzel olur.
Kendinize iyi bakın,9 senden beri Sizleri okuyorum,İleride çocuklarıma da sizleri okutmak istiyorum:)ona göre:))
Tekrar başarılar
Adsız dedi ki…
Hayırlı çalışmalar. :)
Adsız dedi ki…
Okumaya değer, çok güzel bir dergi çıkaracağınıza eminim Sinan Abi. Şimdiden kolay gelsin, hayırlı çalışmalar.
Adsız dedi ki…
Allah her daim yolunuzu açık etsin. Daima derginizin takibçisi olacağım. Bir öğretmen olarak yeni derginizin kitlelere ulaşması için elimden geleni yapacağım.


ürkeksincap
Adsız dedi ki…
Başarılar Sinan abi...
Adsız dedi ki…
Sinan ağabey her zaman her hangi bir koşulda biz buradayız.Hiç kuşkun olmasın.Ayrıca herhangi bir isteğin sıkıntın artık ne olursa olsun bizimle paylaşırsan destek göreceksindir buna eminim.

ViVa LA
Adsız dedi ki…
Önce şunu söyleyim bence de Allah yüzünüzü kara çıkartmasın:) çok daha gelişmiş teknik imkanları, yüksek statüyü, süper maaşı, plazada çalışmayı elinizin tersiyle itebiliyorsanız, gerçekten bu işe gönül vermiş insalnlarsınız, tebrikler. ama ben fırat abinin de size katılmasını isterdim, o da gelseydi yıllardır özlediğim level gerçekten ortaya çıkmış olacaktı. en azından berker abiyi(amca mı desek:) getirerek kendinizi affettirebilirsiniz:)

neyse, tekrar başarılar, (güç ve O) sizinle olsun.
Adsız dedi ki…
Öncelikle Allah gayret kuvvet versin ve yüzünüzü kara çıkarmasın.Gerçekten kolay bir iş değil yaptığınız.Ama siz bunun da üstesinden gelirsiniz eminim buna.Bunca senelik birikiminiz,tecrübeniz ve kaliteniz yeter de artar bile yeni bir dergi çıkarmak için.Canınızı sıkacak olan kısmıysa(o da sadece kısa bir süre için)derginizi tanıtmak olacaktır bence.Umarım bu konuda fazla sorun yaşamazsınız.Benim asıl merak ettiğim yeni derginizde üçünüzün dışında level yazarı olacakmı?Yoksa diğer yazarları siz mi seçeceksiniz?Sadece üç kişiyle dergiyi çıkarmayacağınıza göre diğer isimleri belirledinizmi veya neye göre belirleyeceksiniz?
Adsız dedi ki…
Sinan Abi yağmur fırtınaya çevirecek galiba...
Blaxis dedi ki…
Evet, yeni dergide Level'dan birçok yazarımız da olacak. Kesin isimleri vermek için birkaç gün daha müsaade istiyorum sizden...

Bu arada, tanıtım büyük bir sorun bizim de aklımızda. Batıp batmayacağımız ilk iki sayıda belli olacak. Bu yüzden bizim ayrılış ve yeni bir dergi kurmakta olduğumuz haberini yayabildiğiniz kadar çok mecraya yayarsanız, bizim için çok faydalı olacaktır.

Sinan
Adsız dedi ki…
Abi herşey bi kenara Allah göstermesin batsanız da bundan yıllar sonra bile aklımda Sinan Akkol Tüğbek Ölek ve Serpil Ulutürk isimleri olacak ve benim gibi binlercesinin.Çünkü Level'ı siz, sizi Level bildik.Ve ne zaman Level ismi geçse bir yerde aklımıza o güzel günler gelcektir(yaşlansak bile). Yanlız yeni oyun derginizin isminin içine Level felan koymayın da Doğanlar dadanmasın isim benzerliğinden dolayı size.Bela olurlar vallah.
Adsız dedi ki…
arkadaşlar sinan abinin dediği gibi yeni dergiyi ne kadar çok sitede duyurursak derginin tutma şansı o kadar fazla sonuçta iş biraz da sinan abinin level dan ayrılmış olduğunu bilen insanlarda öncelikle bu durumu level forum da anlatmalıyız gerekirse banlasınlar benim forumda mesajımı sildiler ayrıca ekşi sözlük gibi yerlerde level yada sinan akkol başlığına şu anki durum yazılabilir sonuçta bu yeni çıkacak dergide sinan akkol tuğbek ölek serpil ulutürk gibi oyun dergiciliğinin en sevilen isimlerinin olduğunu insanların bilmesi gerekiyor açıkçası ben sinan abinin olmadığı bir level ı asla almam umarım yeni projede berker ve burak abide olurda takım tamamlanmış olur
inşallah yeni dergi işindende diğer işlerin gibi alnının akıyla çıkarsın sinan abi sana şimdiden başarılar diliyorum
Blaxis dedi ki…
Lütfen, şimdilik Level forumlarına yazmayın. Sonuçta Doğan-Burda'da çalışacak olanlar da arkadaşlarımız. Onların oradaki durumuna zarar vermek istemiyorum. Çok zorlanacaklar zaten o yapının içinde.
Adsız dedi ki…
Kendi adıma öğretmenlik yaptığım okulda ve dersanede ayrıcada divxplanet`te duyuracağım. Şimdiden başarılar dilerim. Allah yüzünüzü kara çıkarmasın.



ürkeksincap
Adsız dedi ki…
Umarım yeni dergi projesinden alnınızın akıyla çıkarsınız. Zaten bütün savaşlar parayla değil de iman gücüyle kazanılmamış mıdır? :)
Enes dedi ki…
Allah yardımcınız olsun Sinan abi. Kendi adıma çıkaracağınız ilk sayıdan 3-5 tane alacağım. Eşe dosta dağıtırız, bir şekilde destek olmuş oluruz....
Adsız dedi ki…
Sinan abi, sizi dergiden ayrılmaya zorlayan olaylar benimde babamı işinden etti. Yeni derginizin çıkışından haberimiz olsun, elimizden geldiğince tanıtım yaparız.
Adsız dedi ki…
Ottoman dedi ki :)

Sinan biraz rahat olun, ilk sıkıntıları göğüslerseniz -göğüslersek- çok güzel birşey çıkacak ortaya. İlk sayınızdan "5" tane alacağım en az... Level'i reklamsız yaydık zamanında biliyorsun. "Yeni dergimizi" de yayarız evelallah...
Akif dedi ki…
yeni dergiye tam destek
Adsız dedi ki…
Ben de arkanızdayım Sinan abi,gerekirse 2 dergi de alırım :) herkes üzerine düşeni fazlasıyla yaparsa alnınızın akıyla çıkabilirsiniz bu işten,dualarımız sizinle.Umarım Level kadrosunun tamamına yakını toplanır bu yeni dergide.

Aspirant
Zımbılik dedi ki…
merhaba sinan abi;
görüyor musun nasıl da büyük bir kitle yaratmışınız aslında.siz hepimizin sinan,berker,tuğbek abisi serpil ablası oldunuz o güzel yıllarda.artık level(küçük harflerle) olmayacak belki hayatımızda her ne kadar Fırat abi'yi sizler kadar sevsek de,ona olan desteğimiz sadece manevi olacak.Siz yeni bir sayfa açarken o sayfaya kafanızın üstünden biz de bakıp okuyacağız tıpkı toplu taşımada oturan kişinin okuduğunu okuyalar gibi:)artık LEVEL(büyük harflerle) T-şörtümü biraz hüzünlü giyeceğim.ayrıca yeni dergiye baaşvuru yapmak istiyorum serbest yazar olarak ve hiç bir maddiyat beklemiyorum.tamamen gönülden gelen bir sevgi. mailim: userttas@gmail.com
eğer bir yardımımın dokunacağını düşünürsen lütfen tereddüt etme.
daha önce tecrübem yok(kendi deneme yazılarım dışında) ama öğrenme azmim çok büyüktür.
Uğur Serttaş
şu andan itibaren LEVEL forumlarını bırakıyorum.
Adsız dedi ki…
Yeni dergiyi duyurmak çok da zor olmaz sanırım, elimizin altında çok çeşitli kanallar var bunun için ;)
Adsız dedi ki…
Öncelikle diğer yazınız "Yol Ayrımı" altındaki mesajlarıda takip etmeyi unutmayın...

Fırat dışında başka isimler LEVEL da kaldıda tam belli değil herhalde.. Yanlış anlamayın şu yüzden bunu belirtiyorum mesela Emin Barış, Güven Çatak, Eser Güven, Tuna Şentuna, Burak Akmenek, Jesuskane gibilerde aranızda yeni oluşumda görseydik ne iyi olurdu demek istiyorum... Neyse en iyisi en hayırlısı neyse o olsun...
Adsız dedi ki…
Her zaman arkanızdayız bu dergiyide sabırsızlıkla bekliyorum Level in tüm sayılarını biriktirememiştim nasib bu yeni dergiyeymiş.
Adsız dedi ki…
Gerçekten sizi kutluyorum. Engellerden, tekelden, işsizlikten korkmadınız. Bir yere yamanıp azıcık aşım kaygısız başım demeyerek zoru deniyorsunuz allah yolunuzu açık etsin en azından başabaş duruma geçene kadar dergiyi alacağıma dair söz veriyorum...
Adsız dedi ki…
Level 10'u çoktan geçmiştiniz, artık bir sınıf seçme vaktiniz geldi... Allah yardımcınız olsun...

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

388@0

12'den 20. Güne Zıplayış