I’m back!

Uzzuuun bir aradan sonra blog’umu özlediğimi fark ettim. Bu arada evlenmişim, dergiyle ilgili birkaç projeyi harekete geçirmişim, ama genel olarak tembellik etmişim. Bundan sonra fırsat buldukça blog’umu beslemeye yeniden başlıyorum… Arada bir uğrarsınız, değil mi?

Bu aralar hiç, ama hiçbir şey çıkmıyor yeni oyun namına. Bu sayının giriş sayısında “oyun kuraklığından” bahsederken, Ağustos’un ilk yarısının Temmuz’dan beter olacağını da söylemiştim zaten. Ancaaak, 21 Ağustos’ta oyun sağanağı başlıyor. Yani şimdiden kumbaraları okşamaya başlayın, PC’ciler için upgrade, konsolcular için bir yeni nesil alma zamanı kapıda!

Evet, bence de hoş bulduk!

Yorumlar

Deniz Ege Tunçay dedi ki…
Google Reader ile zaten takiptesiniz ve evet, blog'da yazmak, zevkli bir iştir. Hoş, her ay düzenli olarak çıkan bir dergideki bir yazarın, bazen kafasını dinlendirmek istemesi de oldukça doğal

Dört gözle bekleniyordunuz Sinan bey, görev başına... :)
StormOrjin dedi ki…
Bende Uzun zamandır süper bi real time uzay savaş/ticaret/vesaire oyunu bekliyorum adam bi türlü çıkmıyor... Ühü ühü... Bigün çıkıcak eminim ama...
Adsız dedi ki…
Hoşgeldin Sinan abi bayağı olmustu Nisan ayından beri. Bu yaz aşıeı şekilde kuraklık oldugu aşikar ama bu sene sonundan cok umıtlıyım. Aralık 2004 gibi bir son olabilir bu yıl. Ve evet tekrar hosgeldin..
emrecn dedi ki…
sinan abi hoşgeldin
izlemedeyiz biz

meeee

:D

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

388@0

12'den 20. Güne Zıplayış