Bugün 16 Ağustos. Ajans BLX'i dinliyorsunuz...

Günün gelişen haberleriyle karşınızdayız. Şimdi özetler...

- Bzzt... Yıllardır ortalıkta gözükmeyen Jane Jensen (Gabriel Knight serisinin yapımcısı), 26 Ağustos'ta Almanya'da yapılacak Leipzig Game Convention fuarında yeni oyununu açıklayacağını duyurdu. Başarılı bir yazar olmasının yanı sıra, oyun dünyasının tek ünlü kadın oyun yapımcısı olmasıyla da önemli olan Jane ablamızın "adventure türünü yeniden hayata döndürecek" bir oyunla geri döneceği söyleniyor (bir adventure da bu amaçla çıkmasın kardeşim. "Kendi halinde, halim selim bir adventure yapıyoruz" desin birisi de - Blx). Jensen'in yeni oyununun proje ismi Gray Matter.

- Zvioviazztt... ve günün şok edici bir gelişmesiyle, Atari 2600'ün muhteşem klasik oyunu River Raid'in geri döneceğini öğrenmiş bulunuyoruz! Birçoğumuzun ilk oyunu olan River Raid'in yeni versiyonunun adı Raid Over River ve Nibris adlı tanımadığımız bir firma tarafından yapılıyor. Yine de oyunun forumlarda aldığı olumlu eleştiriler, nostalji bezlerimizi akıtmaya yetiyor. Aha bu da teknoloji demosu.

Günün gelişen şeyleriyle tekrar b... zvijaeerrztt...





Yorumlar

Adsız dedi ki…
Yanlış anlaşılmayı düzeltmek için: Oyunun adı "Jane Jensen's Gray Matter" ve oyunun Gray Matter Studios'la ilişkisi yok. Oyunun yapımcısı henüz bilinmiyor ancak dağıtımcısının alman şirketi Anaconda olacağı duyuruldu. :)

sevgiler.
Blaxis dedi ki…
Yanlış bilgiyi derhal düzelteyim... Birinci ağızdan uyarı için teşekkürler :)
Adsız dedi ki…
Bu guzel haberler icin tesekkurler
Adsız dedi ki…
Biri River Raid mi dedi ?!! Vallahi hala oynuyorum çeşitli emülatörler aracılığıyla oyunu, hatta ilk göz ağrım desem yeridir =) Bu arada teknoloji demosu da pek bir sevimli olmuş heyecanla bekliyoruz.
interseyiradem dedi ki…
Ben de bir aralık gerçekten River Raid'in devamı yapılıyor sandımdı.

"Sadece aksiyon oyunlarına değil, bütün oyunlara bakışınız değişecek.. bla bla" Irak gazisi pilotumuz Baphomet nam iblisi dünyaya summon etmeye çalışan Molayarius tarikatına karşı amansız bir mücadeleye girişir. Olaylar gelişir.
Adsız dedi ki…
Canavar senaryolar yazan bu şahsın yeni oyununu dört gözle bekliyorum.

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

388@0

12'den 20. Güne Zıplayış