Bo Schitt: O Bir Efsane

Youtube'da takip etmiyorsanız, uyandırayım istedim: Bo Schitt son 1 yıldır uykusuz kaldığımda yapacak birşey bulamadığımda gecelerimi şenlendiren GMod Idiot Box videolarını yapan zatı muhteremdir. Ve öldüresiye başarılıdır yaptığı videolar... Zaten Garry's Mod başlı başına bir manyaklık iken, bu adamın yetenekli ellerinde tam bir komedi şaheserine dönüşüyor. Tabii ki abzürtlükten hoşlanıyorsanız... Yanlız neredeyse bir yıldır yeni Idiot Box hazırlamıyordu, YouTube fan sayfası 200.000'i bulunca bir video yapmış (Computer Quest), onun aracılığıyla şu TF2 videosunu yeni keşfettim:

http://www.wegame.com/watch/update-daywmv/

Youtube'daki versiyon saçma bir şekilde ülkemize kapalı olduğu için bu WeGame linkini veriyoruz. Ben TF2 oyuncusu olmadığım halde gülmekten yarım yarım yarıldım, BoSchitt'in zekasına şapka çıkarttım :) Aşağıda da adamın tarzına biraz alışmanız için bahsettiğim 200K kutlama videosunu veriyorum. Eğer severseniz, Idiot Box serisiyle sizi çook eğlenceli bir 2 saat bekliyor :)

http://www.youtube.com/user/DasBoSchitt#p/u/0/_npkWGwYJpU

Ve sizden de bir ricam var: BoSchitt'in ilk videosu olan Idiot Box 1 videosunda 5:55'te çalmaya başlayan müziği ne olduğunu hatırlayan Allah'ın kulu bana da söylesin! Gençliğimde deli gibi sevdiğim bir şeylerin müziği olduğunu biliyorum, ama aylardır hatırlayamıyorum, delirecem!

NOT: Ahanda buldum: Andy Hunter - Go (http://www.youtube.com/watch?v=27v72lTOqbA)

Yorumlar

mit dedi ki…
Ehem, Visit the blog for the music list and FAQ! demiş arkadaş :)
Hah, tamam bulmuşsun :)

Değişik bir tarzı var hakikaten. Bazı yerlerinde bayağı güldüm doğrusu :) Bir de "Concerned: The Half-Life and dead of Gordon Frohman" vardı bir aralar, bilmem okumuş muydun. O da bayağı bir komikti :)

http://www.hlcomic.com/index.php?date=2005-05-01

Bu blogdaki popüler yayınlar

Anime, çizgi film değildir!

12'den 20. Güne Zıplayış

388@0